lørdag, april 24, 2010

Forår




Foråret er velkomment her på Vesterbro. Det er så dejligt, at det er blevet grønnere og lysere. Børnene trives og udvikler sig, og det er efter hånden blevet lidt nemmere. Det er stadig hårdt arbejde, lidt ensformigt - men meget givende og berigende. De er så dejlige de små lømler...

Mikkel er bare sådan en kærlig og sund dreng. Han står næsten uden støtte og elsker at stavre rundt, med let støtte stadig dog. Sophia tager stadig på, hun spiser nu næsten normalt mad og hun er begyndt at mavekravle. Dejligt når man tænker på den lille pige uden krafter i arme eller ben, der bare ville igge på ryggen og lege med sine fingre, vi fik i armene for 2 1/2 måned siden. Tænk engang 2 1/2 måned, Det virker som om det er meget længere tid siden...... Kan slet ikke forestille mig, at de to rødder ikke var her.

5 Comments:

Blogger Tommelise said...

Hvor er de bare bedårende! Dejligt at høre, at det går godt og at de trives. Rigtig god weekend og nyd det dejlige vejr.

8:50 AM  
Blogger Diana said...

Hvor er det dejligt at læse, at Sophia udvikler sig så godt som hun gør.
Jeg tænker tit på hvor stor en omvæltning det må have været for Jer, pludselig at have hele to guldklumper.
De ser dejlige ud som altid :)

8:56 AM  
Anonymous Anonym said...

Dejligt med en update!
Ja, det må være hårdt at gå fra ingen til 2 babyer i den absolut mest krævende alder.. det må kræve en hvis tilvænningsperiode. Skønne unger er de helt sikkert, det ses tydeligt

10:50 AM  
Blogger Monica said...

Godt at høre, at I alle trives. Det er så dejligt at se ens børn udvikle sig - og ifht. Sophia må det være rigtig dejligt at opleve, at hun får kræfter og energi.

9:07 PM  
Anonymous Anonym said...

Ja stor omvæltning for jer - men sikkert endnu større for tvillingerne.
Knus

6:48 PM  

Send en kommentar

<< Home