fredag, februar 19, 2010

hjemme...


Så er vi endelig hjemme,og vores nye liv kan begynde :o)

Sophia er kommet af med diarréen, og hun er nu i storform. Hun klukler, charmer og pludrer i et væk, og er aldeles sød (hvis mor selv må sige det). Vi træner med hende, når vi kan, og synes også hun viser interesse for at komme videre motorisk. Hun sidder efterhånden ganske pænt selv, og hun spiser også nok. Hun eeeelsker at blive nusset og være i favn, og det nyder de gamle sådan set også. Så mangler vi bare at få gennemtrumfet noget søvn på de af forældrene autoriserede tidspunkter.

Mikkel brormand er stadig en solstråle det meste af tiden. Han er glad, kærlig, energisk og fremmelig. Han har dog tit et udfald sidst på eftermiddagen og først på aftenen, hvor han vil op og ned, frem og tilbage, til højre og til venstre på en gang, uden at noget af det rigtig gør ham tilfreds. Men det er nok ikke så unormalt. Det er især, hvis der er sket en masse, og han har fået en masse indtryk. Samtidig tager det et stykke tid at få børnene til at acceptere, når det er sovetid. Man skal nok ikke undervurdere betydningen af, at der altså er sket virkelig meget for dem begge på ganske kort tid, og at de før det ikke oplevede en hujendes fis. Skift af land, klima, social situation, omsorgspersoner og hverdag er en ordentlig omgang for sådan en halvstor bebs.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hvor dejligt at høre I er kommet hjem. At de ikke lige med det samme accepterer "reglerne" herhjemme er der vel ikke så meget at sige til. Som du selv skriver så er der sket helt vildt meget i deres lille verden. Uden at vide det kunne jeg forestille mig at det vigtigste lige nu var trygheden fra jer, ikke alt for mange stimuli og så nogle faste rytmer?
Men mon ikke de bare skal bruge tid til at falde til:) Det er i al fald vidunderligt at høre om glade børn der ler:) Så kan det jo faktisk ikke blive bedre:) Endnu gang stort tillykke med de to fantastiske børn I nu er forældre til:)

Knus Håbet

2:43 PM  
Blogger Diana said...

Dejligt at det går så godt med Sophia, efter en lidt tung start.

5:55 PM  
Blogger Fru P said...

hvor godt at høre i alle 4 er ovenpå igen... og ja sikke en omvælning fra at være helt palle alene og så opleve al den kærlighed fra jer, men det er positivt at de nyder at blive nusset af jer - kan jeg huske vi snakkede meget om på fase 2 kurset. Det er så skønt at følge jer og jeg blir mere og mere overbevist om at hvis vores iglo æg ikke vil så går vi igen adop vejen. knus til Sophia og Mikkel.

7:01 AM  
Anonymous Anonym said...

Tusen gange til lykke! Hvor er de bare helt fantastisk skjønne!! Det er simpelthen heelt vilt!

3:52 PM  

Send en kommentar

<< Home