tirsdag, januar 05, 2010

14. januar




ENDELIG skete det. Danadopt ringede, og vi har fået en dato. D. 14. januar skal sagen for retten. Så der må krydses igen. Der er eksempler på at folk skal igennem 3-4 retssager, før den går igennem. Men det håber vi ikke sker for os.

Vi regner så med at rejse omkring 1.2......

Så lige nu er vi glade mennesker, på billedet ses vi i Barcelona nytårsaften

13 Comments:

Blogger Tommelise said...

Hvor er det bare dejligt for jer. Sikke længe man skal vente. Jeg håber det går hurtigt igennem, så I kan sætte kursen syd på efter jeres guldklumper. Hvor bliver det spændende. Knus Tommelise

7:54 PM  
Blogger Diana said...

Huh nu bliver det for alvor spændende! Man er slet ikke i tvivl om hvor klar I er! Smukke og glade kommende forældre til et par guldklumper. Jeg krydser for en god retssag!

8:31 PM  
Blogger Lilli said...

Hvor er det bare spændende. Jeg krydser alt hvad jeg har, det bedste jeg har lært for at det hele skal forløbe smertefrit. Pøj pøj med det.

Kh lilli

9:24 PM  
Blogger knockmeup said...

Juhu! Åh ja der vil blive krydset fingre - nu skal det bare gå glat ja det skal!

9:24 PM  
Blogger Fru Larsen said...

Ihh altså - så spændende!! Jeg krydser fingre for at det går hurtigt og smertefrit!

10:26 PM  
Blogger Fru P said...

gud hvor spændende og ikke mindst fantastisk - glæder mig så meget til at følger jer, håber det går smerterfrit igennem.

9:04 AM  
Blogger Sechen said...

Uha, tillykke med datoen - jeg vil krydse alt hvad jeg kan for at det går lige igennem. Puh, tænk i skal afsted lige om lidt, jeg får helt gåsehud af at tænke på at i snart har dem i jeres arme (forhåbentlig!).

Jeg glæder mig til at lse mere!

knus

9:29 AM  
Anonymous Anonym said...

Hvor spændende!! Puha, håber at retssagen kommer til at gå godt, så i kan kommem afsted og få jeres to guldklumper i armene:) Pøj pøj og masser af krydsede fingre dne 14.1.
Knus Håbet

3:25 PM  
Blogger 2000 happiness said...

Også krydsede fingre herfra. Hvor er jeg bare glad på jeres vegne. Det må være så stort. Glæder mig HELT vildt til billeder af de 2 små guldklumper og til 2. del af fødselsberetningen :o)

7:26 PM  
Blogger Maomis said...

Aj, hvor er I skønne! To smukke forældre til til to lækre unger der bare sidder og venter på at mor og far skal komme og hente dem hjem til Danmark. Hvor er det vidunderlige nyheder. Tillykke!! Og tænk så lige ... her sidder jeg med to guldklumper og bliver pludselig en smule midundelig. Jeg var jo selv på vej den vej som I nu er gået og drømmer stadig en lille smule om at få et barn på den måde.

9:00 PM  
Blogger Monica said...

Hep hep :-)

12:44 PM  
Blogger LOK said...

For vildt!! Fortsætter med at krydse ;)

Hvor er det bare fantastisk og jo lige om lidt!

8:01 PM  
Anonymous Snowie said...

Så er det i morgen...!

De allerbedste tanker, krydser og håb herfra!

kh Snowie

9:22 AM  

Send en kommentar

<< Home