tirsdag, august 18, 2009

45


Ja, det går langsomt - men dog fremad. Vi er i færd med at indsamle en bunke nye dokumenter, som Etiopien vil have (international vielsesattest, notar påtegnet fuldmagt, bankunderskrevet kontoindeståendeoversigt, ny lægeerklæring, international straffeattest, udtalelse fra arbejdsplads og revisor om månedligt indkomme + billeder af bolig - og af os. Det er svært at kvalificere sig til adoptivforældre.
Og så skal I da ikke snydes for endnu et billede af nevøen, jamen den dreng er da en ædelsten (synes hans fister ;o)


4 Comments:

Blogger LOK said...

Puha sikke en omgang, ja det er da ikke nemt at blive adoptivforældre...

Sikke en skøn nevø du har.

5:22 PM  
Blogger Diana said...

Jeg kan blive helt harm over, at det skal være så svært at adoptere. Alt imens guldklumpen sikkert bare længes efter sådan nogle som Jer, som vil elske ham/hende ubetinget. Suk.

2:47 PM  
Blogger 2000 happiness said...

Hej Signe.
Ja det er da til at blive harm over at det skal være så besværligt at adoptere.
Har lige læst hele jeres historie -hvor kan jeg bare genkende en masse. Jeg synes virkelig det er imponerende at du gang på gang, på en eller anden måde kan få dine indlæg til at være positive. Du må virkelig være en stærk person - og det lyder til i har et rigtig stærkt forhold. Det er super flot. Lyder som om der ikke går længe før i står med guldklumpen i armene - hvor bliver det fantasisk - i fortjener det. Glæder mig til følge jeres vej ned af listen..

10:46 PM  
Blogger Fru P said...

Hej Signe, hvordan går det med pladserne på listen og det hele? knus Fru P

8:30 AM  

Send en kommentar

<< Home