onsdag, marts 24, 2010

Indlagt igen



EN ny status. Der er jo gået et par dage... Det skyldes primært, at vi har været indlagt igen med Sophiatøsen. Denne gang skulle hun desværre igennem en operation. Mavesmerterne viste sig at kræve en tarmoperation, og den lille mus har været kronisk forstopet.. Heldigvis er det gået rigtig godt, og hun har det meget bedre. Nu håber vi på, at indlæggelser og sygehistorie kan lægges bag os for en tid. Børnene er stadig vidunderlige og hun er en tapper lille prinsesse - vores Sophia. Men I skal da ikke snydes for flere skud af vores englebasser


7 Comments:

Blogger Tommelise said...

Lille pus... Ked af at høre at hun har været syg, men dejligt at hun er ved at være frisk igen. Og så har jeg ikke andet at sige, end at de er da bare for dejlige med de store fine brune øjne :-) Slet ikke til at stå for.

3:13 PM  
Blogger Maomis said...

Åh for pokker det lyder ikke rart. Må have været hårdt. Godt at høre at hun har klaret det så fint og er frisk igen. Og må jeg så lige understrege det endnu en gang ... de er ualmindelig smukke de børn. Suk!

8:29 PM  
Blogger Diana said...

Det stakkels lille pus. Jeg håber det udelukkende går fremad herfra. I kunne vist godt trænge til lidt uproblematisk familiehygge.

8:42 PM  
Anonymous Anonym said...

fantastiske unger!!

8:52 PM  
Blogger 2000 happiness said...

Sikke noget med lillepigen. Det kan ikke være rart at se sin lille pige blive kørt afsted til operation. Håber hun nu bliver rigtig rask! Og endnu engang må jeg sige - gud hvor er de smukke jer 2 unger!!!

11:21 AM  
Blogger Sechen said...

Åh, den lille mus. Håber hun snart er på højkant.

Og ååååh nogle smukke unger i har! Savle savle...

8:04 PM  
Blogger Monica said...

Hej
Jeg håber, at din datter er på højkant igen, og at I er ved at finde formen som familie med to børn - to smukke, smukke børn :-)
God påske.

4:21 PM  

Send en kommentar

<< Home