fredag, juni 15, 2007

INR KF - af hvad for noget

Nå, så dukkede boldprøveresultaterne op, og sørme om de ikke er mere interessante end forventet....

Jeg "scorer" 0.9 i en kategori, (INR, KF 2-7-10;P) hvor minimum værdien skal være 2.0 og maximumværdien 3.0. Det siger jo ikke nogen ret meget, men jeg kan konstatere, at jeg ligger godt og grundigt uden for det normalen her.

Vi har spurgt kloge folk i familien, og det forlyder, at det har noget med blodets størkningsevne at gøre. Har også surfet lidt på nettet, men finder egentlig mest om risiko for blodpropper, når jeg søger på de forkortelser. (ikke så rart).

Heldigvis skal vi ind til Svend på tirsdag. Håber han kan kaste lys over det, og fortælle hvad det betyder.....

7 Comments:

Blogger Frøkenhat said...

Hmmmm - de resultater kræver da vist lidt yderligere informationer. Håber godt nok, han kan forklare og berolige og komme med løsninger, ham Svend!

8:22 PM  
Blogger Vibstjert said...

Kan ikke se hvad, InR'en har med fertilitet at gøre, men det får du sikkert en forklaring på, på tirsdag. Krydser fingrene for at Svend har noget godt at fortælle jer.

10:08 PM  
Anonymous Anonym said...

Tænk hvis det er hele forklaringen og det er noget der kan ordnes med et snuptag!? Det håber jeg fanme. :-) Held og lykke i morgen. Jeg er spændt på hvad han siger.

11:32 AM  
Anonymous Anonym said...

Det er jo noget med at blodpropper i moderkagen kan forudsage SA'er. Kan det være den sammenhæng? Er du henvist til OBC på Riget?

9:19 PM  
Blogger Amor said...

Det lyder som noget fagforeningsværk ;o)

Håber Svend kaster lys over sagen, og ikke mindst, sætter i værk at det ordnes!!!

Knus!

9:07 AM  
Blogger Vibstjert said...

Håber I har fået noget spændende info idag, og noget godt nyt?

5:34 PM  
Anonymous Anonym said...

Fik du nogensinde svar på din INR spørgsmål?
INR bruges til at monitorere behandlingen med blodfortyndende medicin, og da skal den typisk ligge ml. 2-3 for at have optimal effekt. Får man ingen blodfortyndende medicin, som du ikke gør, er det helt uinteressant at måle INR.
din værdi på 0,9 er på ingen måde unormal.

11:40 AM  

Send en kommentar

<< Home