mandag, maj 28, 2007

Blandede bolsjer


Selvom vi mht behandling er i venteposition - venter på blodprøvesvar - , så skal der da også være lidt nyt på bloggen alligevel.


Jeg er netop vendt hjem fra Afghanistan med mange, mange indtryk og tanker i hovedet. Støv, ørken og 40 grader. Heltemod, mismod, dedikation og håb? Kultur, modkultur og dyrisk kultur. Måske kommer der et særskilt indlæg om det senere. Lige nu er jeg i gang med at processe det hele oppe i knoppen. Et skal jeg bare sige, de der soldater, sygeplejersker og læger i Helmands blege ørken, de yder en ligeud herorisk indsats under nogen forhold, vi ikke han sætte os ind i heroppe i vores tempererede og veltilpassede grønne have.


Og nu til noget helt andet: Jan var samtidig til Champions Leage finale i Athen. Tænk det heldige asen havde vundet en VIP tur til finalen som Milans særlige gæst.... De ovenattede på et krydstogtskib sammen med Milan lejren. Stor oplevelse for ham ;o)

5 Comments:

Blogger Vibstjert said...

Det er godt nok nogle vilde ture du ta'r dig, og oplevelser der følger. Godt at høre fra dig, ville faktisk ind og skrive at jeg savnede lidt liv på din blog, men den er taget tilbage.

10:32 PM  
Blogger Mira said...

Wauv Signe du oplever noget. Det lyder godtnok spændende :-)

5:15 PM  
Blogger Frøkenhat said...

Det kan altså ikke være et rart sted at være udstationeret. Håber vi passer godt på vores drenge og piger dernede...

9:28 PM  
Anonymous Anonym said...

Hva' så Signepigen - noget nyt om blodprøver etc. eller er der dømt sommer på Vesterbro?
Søs

9:07 AM  
Blogger Signe og Jan said...

Svarene må være lige på trapperne. Jeg håbr vi kan få en tid i denne uge ;o)

10:34 AM  

Send en kommentar

<< Home