lørdag, marts 31, 2007

Well en lille status. Der er såmænd ikke så meget at berette. Jeg kan ikke mærke det store her på 9. dagen. Ja bortset fra de let ømme hormombryster og en enorm grådlabilitet. Jeg er meget sensibel og emotionel. Det skal man nok tilskrive hormonerne, jeg har bare aldrig haft det sådan under behandlingen før. Underligt. Nå men blodprøven er jo på onsdag - på 13. dagen.

9 Comments:

Blogger Mira said...

heh, måske er der noget i luften :-) Jeg er også skiftevis grådlabil og irritabel. Det plejer jeg heller ikke at være. Jeg har en teori om at det er fordi mit behandlingssted har skiftet fra Progestan til Crinone som progesteron behandling.

10:22 AM  
Anonymous Anonym said...

Uh, det er snart. Håber at alle følelserne i virkeligheden skyldes at det denne gang er lykkedes.

10:03 PM  
Blogger Frøkenhat said...

Ih, hvor er det spændende. Håååååber!

2:58 PM  
Blogger HBT said...

Håber der er held ved på onsdag. Vil du snydeteste?

6:24 PM  
Anonymous Anonym said...

Nøj, hvor det nærmer sig... Jeg er hlet blå i hovedet af spænding, så jeg kan kun gisne om, hvordan du må have det??? Er der smugtest på vej?
Søs

10:33 AM  
Blogger Signe og Jan said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

11:39 AM  
Blogger Signe og Jan said...

Ingen smugtest endnu, orker det ikke. Havde klare menssmerter i går, som er væk nu. Til gengæld har jeg haft lidt farvet (gulligt) progestan?? Nervøsiteten breder sig. Heldigvis har jeg fri, så der er dømt absolut afslapning...

11:42 AM  
Blogger Vibstjert said...

Nyd varmen og få slappet godt af, og overlad resten til naturen, hvor svært det end må være, håber virkelig I får bid, og menstruationen liver langt væk. Kh V

7:37 PM  
Anonymous Anonym said...

STATUS STATUS STATUS SIGNÆÆÆÆ?????
LUTS OF LUV
Stina :-))))) der venter i spænding sammen med de andre babes :-)

5:16 PM  

Send en kommentar

<< Home