onsdag, april 11, 2007

Vi var til skanning her til morgen hos Svend, og han konstaterede, at graviditeten højst sandsynligt var gået til grunde (surprise!).

Han forklarede, at jeg nu med 3 aborter på fire forsøg (plus en på fryseforsøg) hørte til i en anden kategori af patienter - nemlig abortus habitualis. Jeg skal igennem udredningen, og han ville med det samme sende papirer til Ole Bjarne (specialist i gentagne aborter) på Riget. Samtidig ville han sætte sig grundigt ind i min journal, så vi kan tage en ordentlig snak, når vi kommer hjem fra ferie. Det bliver så i starten af maj. Han sagde, at der var 13-14 forskellige ting, der kunne være i vejen, og jeg nu ville skulle igennem en hel masse nye undersøgelser.

Han sagde, at jeg i den forbindelse ville møde nye mennesker, der ville tage let på antallet af aborter, "og det ville jeg ikke kunne forstå. Men grunden til det var, at de vidste, at jeg ville blive (blivende) gravid på et tidspunkt." Det var jo rart at høre. Han var i det hele taget meget rar og empatisk, og det var dødrart at blive taget alvorligt, selvom det jo ikke er fedt, at der nu kommer nye undersøgelser og udsættelser.

10 Comments:

Blogger Mira said...

Trist afslutning på det hele Signe, men det er da trods alt noget at han nu tager hånd om sagen på en fornuftig måde. Ogås rart at han vil læse journalen grundigt igennem, det er tit en mangelvare synes jeg. Jeg håber ikke du skal udsættes for alt for mange ubehageligheder med de nye undersøgelser! Håber virkeligt for dig at de finder årsagen!

10:38 AM  
Anonymous Anonym said...

Ærgeligt at det skulle gå sådan, men godt at der nu åbner sig nye muligheder. 13-14 ting ... det er sørme mange. Håber det bliver en hurtig udredning.

12:00 PM  
Blogger Vibstjert said...

Da jeg først kom til hos OB, gik udredningen faktisk rimelig hurtigt, i løbet af 2-3 måneder, og som sagt kan han virkelig udrette noget helt specielt. Jeg synes egentlig også Svend lyder rigtig fornuftig, han kunne jo godt have forsøgt igen, men sender dig istedet hurtig videre. Håber I får en tid snart.

4:51 PM  
Blogger Spirren said...

Hvor tarveligt at du nu skal igennem det, jeg håber for dig, at det vil føre meget godt med sig og hurtigt...

God ferie

8:05 PM  
Blogger Frøkenhat said...

Trist besked - men også rigtig god, for det lyder som om, du er i kompetente hænder. Og som om han tror på projektet - det er da opløftende, synes jeg. Håber det kommer til at gå tjept.

7:15 AM  
Blogger Vibstjert said...

Skriver egentlig bare, fordi du skal vide, at der bliver tænkt på dig, og jeg synes det er dumt og uretfærdigt, at du skal så meget igennem-især når jeg kigger ud af mit vindue på S. Boulevard og ser den evige flok af alkoholikere stå, der med deres unger og sågar barnevogne ved deres side..-og når en pige fra vores hus sidder nede i gården hele eftermiddagen og venter på at hendes misbrugerforældre skal holde op med at smadrer hinanden og porcelænet, arghh. Men jeg tror på at O.B. kan gøre en forskel for jer, og så håber jeg, at du selv bliver ved med at tro på det, for det tror jeg også har meget at skulle have sagt-og så må du undskylde at jeg blander mig sådan, håber ikke det bliver for meget!

10:56 AM  
Blogger Signe og Jan said...

Tak for jeres medfølelse. Og til dig Vibstjert, du er meget velkommen til at "blande dig" ;o)

2:47 PM  
Blogger LOK said...

Øv bøv hvor træls som vi siger her hvor jeg sidder :)

Hmmm - læse journalen grundigt igennem... Hvorfor er det lige at jeg får knopper af sådan en kommentar? Men håber for dig at det giver ny klarhed.

8:04 PM  
Blogger Mira said...

Hvad sker der i din verden Signe? Håber du har det godt!

8:08 AM  
Blogger Signe og Jan said...

Hej Mira. Jeg ville faktisk gerne opdatere, men jeg kan ikke få lov. Når jeg prøver at indtaste ryger jeg over på google????

11:02 AM  

Send en kommentar

<< Home