søndag, september 30, 2007

efterår

Ja der er jo lidt stille i blogland, og også her på denne side. Det er fordi, der ikke sker så meget. Vi er ikke afklarede med, om vi vil tage et hold fryseæg fra Nordica inden abortus habitualis udredningen på Riget. Det er faktisk lidt svært at finde kræfter og tro. Men det kommer nok. Herudove er adoptionsansøgningen ved at blive pudset af. Vi mangler at hitte ud af hvordan man få fat i en restanceerklæring - eller noget....

9 Comments:

Blogger Frøkenhat said...

Dejligt at høre fra dig. Ville ønske for dig, at der havde været bedre nyt at berette. Må være et svært vadested at stå midt i.

2:24 PM  
Anonymous Anonym said...

Man ringer til SKAT - så sender de restanceerklæringen til jer. Held og lykke med det hele. Og tro mig, bliver det adoption der en dag gør jer til forældre, så vil I også blive verdens lykkeligeste forældre. Det tør jeg godt love, for jeg er i dag mor til verdens dejligste guldklump fra Colombia efter rigtig mange ivf-forsøg der ikke førte til en baby. For os var alle forsøgene nødvendige for at bive klar til adoption, men hold op jeg i dag er glad for vi en dag tog springet og sendte ansøgningen.
Mange hilsner Lea, som lige kigger lidt forbi for tid til anden

9:06 PM  
Blogger Mira said...

Håber i finder en god løsning. Det er snart ved at være længe i har været i ingenmandsland.

Knus fra Mira

7:34 PM  
Blogger Maomis said...

Hej – jeg husker ikke hvordan jeg fandt frem til dig, men har fulgt lidt med på det sidelinien i et stykke tid. Ser ud til at vi desværre har en del ting til fælles. Hos os mangler restanceerklæringen og helbredschecket hos lægen og så skulle ansøgningen være klar til at komme af sted. Bliver spændende om vi skal følges ...

9:54 PM  
Blogger QVINDEN said...

Godt at høre, at du stadig er der - det lyder til, at det er et svært sted, du er lige nu. Jeg håber, at alt løser sig ... Hvad enten det bliver flere forsøg eller adoption.

10:34 PM  
Blogger LOK said...

Ååhhh kæreste Signe, hvor er det bare svært!! Sender dig et cyper-kram!!

8:53 AM  
Anonymous Anonym said...

Det lyder nu meget fornuftigt at vente på udredningen - alle de der bristede håb er ikke til at holde ud. Og tænk nu hvis der ER en løsning.
Jeg vidste slet ikke at I også overvejede adoption - dejligt! :-)

10:57 AM  
Anonymous Anonym said...

Hej Signe.

Jeg synes især, det lyder spændende med adoptionsansøgningen. Jeg har selv haft adoption som første valg og kan varmt anbefale det: Jeg har fået den dejligste lille pige fra Kina. Nu har jeg så sendt ansøgning nr. 2, men har denne gang forsøgt insemination forinden - dog indtil videre uden held. Men det rører mig ikke så meget, når jeg har muligheden for adoption i baghånden.

I må have held og lykke med det hele!

8:47 PM  
Blogger Vibstjert said...

Ih Signe, jeg have sådan håbet at der var kommet nyt i sagen, når jeg nu kom tilbage til skriveriet. Hvor er det træls, med al den ventetid-og hvor er det godt du holder dem i ørerne.

10:19 AM  

Send en kommentar

<< Home